Rss

Archives for : Vip member – Visit Knokke-Heist

Inschrijving actie 2+1

Beste Collega’s,

de voorbereidingen voor de actie 2+1 zijn zo goed als rond.

Deze actie loopt vanaf 08/10/2018 tot voor de Paasvakantie 2019. Jullie kunnen zelf bepalen welke dagen jullie willen openzetten en of jullie dat willen doen in de vakantieperiodes enkel tijdens de week wel en weekends niet. Het is volledig aan jullie zelf om te kiezen wanneer jullie de beschikbaarheid geven. De firma Stardekk zal weer zorgen voor de integratie in jullie portalbooker waar jullie kunnen openzetten en sluiten.

De prijs wordt genomen vanuit de standaardprijs die op deze dagen geldig is en daar wordt dan de derde nacht gratis gegeven. Of te rekenen aan een korting van 33,33%.

Deze actie wordt dit jaar ook weer volledig gesteund door dienst Toerisme Knokke-Heist, alsook zal dit jaar Westtoer deze actie ondersteunen door dit naar hun e mail bestand te versturen waardoor deze campagne een nog groter bereik zal hebben. Ook wordt dit jaar een gesponsorde campagne gedaan om dit via sociale media in de kijker te zetten. 

Wij hopen dan ook dit jaar dat jullie zullen inschrijven voor deze campagne. Dit kan gedaan worden in onderstaand formulier.

Loading

Bedeling Vip Guides Visit Knokke-Heist

Beste Collega’s,

wij voorzien een nieuwe levering van de Vip Shopping Guide.

Gelieve jullie bestelling door te geven via onze shop online: Bestelling

Een doos bevat 216 exemplaren van de Vip Shopping Guide.

Vriendelijke groeten,

Robin Schluter

 

 

 

Ledenvergadering en Nieuwjaarsreceptie VZW Hotels Knokke-Heist !

Loading

Toprestaurants in de Zwinregio 2015

Naast de vaste troeven zoals natuur, kunst en shoppen, speelt Knokke-Heist nog een belangrijke troef uit: de kunst van het tafelen. Terecht wordt Knokke-Heist de gastropool van de Belgische kust genoemd. Dat werd nog eens bevestigd in november bij de presentatie van de befaamde culinaire gidsen, Gault&Millau en de Michelingids 2015.

Het staat in de sterren geschreven: keukentalent in Knokke-Heist wordt de hemel in geprezen. Het team van restaurant Bartholomeus onder leiding van Bart Desmidt, blijft verder 2 sterren-kwaliteit leveren en scoort daarbovenop nog eens 18 punten in de Gault&Millau.

En er werd nog meer lokaal talent gewaardeerd. Ciccio, Sel Gris, Cuines33 en Jardin zijn restaurants in Knokke-Heist die door Michelin in hun status van toprestaurant worden bevestigd met één ster. Cuines33 haalde een punt meer in de G&M (van 15 naar 16) en Jardin loopt uit van 14 naar 15 punten. Verder riep Gault&Millau Il Trionfo uit tot Italiaan van het Jaar!

Een onderscheiding met één of meerdere Michelinster(ren) is in de eerste plaats een mooie beloning en erkenning voor het harde werk van een chef en zijn brigade. Een bevestiging ook, én commercieel een troef. Voor sommige chefs is het een duw in de rug om de lat in de keuken nog hoger te leggen.

Met ‘Toprestaurants in de Zwinregio’ krijgt de liefhebber van uitzonderlijke gastronomie een overzicht van mogelijkheden waar de smaakpapillen in alle seizoenen verwend worden in deze unieke streek die zoveel te bieden heeft.

De gemeente Knokke-Heist is gangmaker om de Zwinregio als gastronomisch gebied in de markt te zetten. De Zwinregio is slechts een klein hoekje aan de rand van de kaart van België en de zuidpunt van buurland Nederland. Met de zee in de rug. Geen bedreiging, maar een culinaire bondgenoot! In een hoekje, maar fel ingekleurd als dé regio met een hoge concentratie (top)restaurants.

Schepen van Toerisme,  Anthony Wittesaele stelt ‘ het culinaire is één van de speerpunten in ons beleid en de waarderingen in de Michelin- en Gault&Millau-gids zijn een opsteker van formaat’.

Sterrenrestaurant of brasserie, genieten à la carte of een verzorgde snelle hap: Knokke-Heist biedt in alle seizoenen een fijne tafel!