Rss

Archives for : juli2016

Aanpassingen bevestigingsmails.

 

Beste Collega’s,

we zitten in een versnelling wat betreft de reservaties die rechtstreeks gemaakt worden op de site Visitkh.be, jaar na jaar zien we dat onze inspanningen voor rechtstreeks boeken vruchten afwerpen voor het ene hotel al wat meer dan voor het andere.

Via de bevestigingsmail die de klanten ontvangen proberen we steeds zo goed mogelijk alle informatie weer te geven en proberen we deze af te stemmen op de noden van de klant.

Hieronder vinden jullie de extra tekst die we met alle mails zullen meesturen naar de klant die boekt via reservatiemodule van Visitkh.be Deze is beschikbaar in de 4 landstalen en wordt automatisch in de taal van de klant verzonden.

Loading

Chestnote Toerisme Knokke-Heist

Geachte Collega’s,

De samenwerking van ons bestuur ( VZW Hotels-Knokke-Heist ) en Toerisme Knokke-Heist verloopt de laatste jaren alsmaar beter. We begrijpen elkanders noden meer en meer. Daarom zit ons bestuur ook 3-maandelijks samen met het Toerisme.
Dit om er het maximum uit te halen, voor zowel alle activiteiten te kanaliseren, alsook te zorgen voor een optimale hotelbezetting over het ganse jaar.
We krijgen daarbij ook volgende steun van het Toerisme :
 Publiciteit voor onze VZW via Amaluna en alle aanhangende kanalen.
 Maar ook via Chestnote. ( uitgebreide uitleg hieronder ).
 Per Hotel 2 tickets voor Amaluna ( 15/07/2016 ).
—————–
Chestnote is een gloednieuwe app die op 14 juli in de app-store komt. Met Knokke-Heist willen we ons ( toerisme ) graag als een innovatieve gemeente op de kaart plaatsen en zijn we dus mee met de nieuwste digitale snufjes. Wij zullen het eerste A-merk zijn dat van Chestnote gebruik maakt en dat doen we graag met één van onze meest populiare evenementen, daarom kwamen we al snel bij Cirque du Soleil uit. Aan de lancering van de app met Cirque Du Soleil is ook een wedstrijd verbonden, alweer een unieke gelegenheid om onze gemeente en haar fantastische overnachtingsmogelijkheden op de kaart te plaatsen. Net daarom willen we dit initiatief ook verbinden aan Visit Knokke-Heist, de hoofdprijs is immers een romantische overnachting in onze kustgemeente. Jullie zullen dan ook zien dat het logo van Visit Knokke Heist mee in de communicatie wordt meegenomen, onder andere op de bierviltjes die verdeeld worden in de horecazaken van Knokke Heist.
De wedstrijd gaat als volgt: als je de app Chestnote hebt gedownload, kan je connecteren met het Knokke-Heist kanaal. Daarop zal je 4 filmpjes vinden, maar het leuke is dat je deze enkel kan bekijken via je smartphone op een bepaalde locatie in Knokke-Heist. Deze locateis zijn het Rubensplein, het Albertplein, zeedijk Heist 291 en in de tent van Cirque du Soleil zelf. In de filmpjes leer je wat bij over het verhaal Amaluna en krijg je telkens een code mee. Als je alle 4 de codes verzameld hebt, kan je ze ingeven op de website myknokke-heist.be en dan maak je kans op een romantisch weekend in de kustgemeente Knokke-Heist.
——————-
De vraag van het Toerisme Knokke-Heist is dan ook voor een zekere return van de hoteliers. Met name, als elk hotel 2 GRATIS overnachtingen zou kunnen schenken.
 Deze gratis nachten kunnen niet opgenomen worden tijdens vakantieperiodes en feestweekends.
 Deze moeten ook opgenomen worden in het eerst komende jaar.
Wij vragen u daarom ook om ons per kerende mail, en dit binnen de week, uw toezegging door te sturen voor 2 gratis overnachtingen te schenken. Bij deze kunnen wij u reeds melden dat de 4 bestuursleden hun toezegging reeds gegeven hebben.
Alle hotels die hieraan meewerken zullen ook speciaal vermeld worden in de advertentiecampagnes van het Toerisme Knokke-Heist.
Zoals u ziet, willen wij als bestuur, zoveel mogelijk realiseren. Daarvoor vragen wij U vriendelijk om ook deze super-campagne te helpen steunen door 2 gratis overnachtingen aan te bieden.

Wij danken U bij voorbaat,

Het bestuur, Stefan, Robin, John en Stephan.

Jullie inschrijven hiervoor kan door het onderstaand formulier in te vullen.

Loading