Rss

Inschrijving actie 2+1

Beste Collega’s,

de voorbereidingen voor de actie 2+1 zijn zo goed als rond.

Deze actie loopt vanaf 08/10/2018 tot voor de Paasvakantie 2019. Jullie kunnen zelf bepalen welke dagen jullie willen openzetten en of jullie dat willen doen in de vakantieperiodes enkel tijdens de week wel en weekends niet. Het is volledig aan jullie zelf om te kiezen wanneer jullie de beschikbaarheid geven. De firma Stardekk zal weer zorgen voor de integratie in jullie portalbooker waar jullie kunnen openzetten en sluiten.

De prijs wordt genomen vanuit de standaardprijs die op deze dagen geldig is en daar wordt dan de derde nacht gratis gegeven. Of te rekenen aan een korting van 33,33%.

Deze actie wordt dit jaar ook weer volledig gesteund door dienst Toerisme Knokke-Heist, alsook zal dit jaar Westtoer deze actie ondersteunen door dit naar hun e mail bestand te versturen waardoor deze campagne een nog groter bereik zal hebben. Ook wordt dit jaar een gesponsorde campagne gedaan om dit via sociale media in de kijker te zetten. 

Wij hopen dan ook dit jaar dat jullie zullen inschrijven voor deze campagne. Dit kan gedaan worden in onderstaand formulier.

Loading

Comments are closed.