Rss

Eindejaarscampagne 2014

Knokke-Heist stelt eindejaarscampagne 2014 voor: Uitkijken naar Nieuwjaar. Verlangen naar Knokke-Heist

Het nieuwe jaar nadert met rasse schreden. Knokke-Heist baadt al een tijdje in een sfeervol decor vol betoverende verlichte straten en pleinen. Toerisme Knokke-Heist onderneemt opnieuw enkele acties om zowel bewoners als bezoekers attent te maken op de vele voordelen die kerstshoppen in de gemeente met zich mee brengt.

“De eindejaarscampagne is het logische vervolg op die van jaarcampagnes zoals die de voorbije jaren werden gevoerd ”, stelt schepen van Toerisme Anthony Wittesaele. “Bij elke campagne worden de vele troeven van Knokke-Heist in de verf gezet. Het leuke van de campagne van 2014 is echter dat het onze bezoekers, bewoners en tweedeverblijvers zijn die vertellen wat er zo bijzonder is aan Knokke-Heist. Zij posten namelijk heel wat foto’s van hun mooie momenten in Knokke-Heist op Instagram, met vermelding van #Knokkeheistgram, en die beelden worden gebruikt voor de campagnes. In heel wat luxemagazines zullen tijdens de maand december advertenties verschijnen en ook op Radio 1 en La Première zijn spotjes te horen .”

Shoppen in Knokke-Heist is altijd een topbelevenis en deze campagnes stimuleren de mensen om hiervan te genieten in onze gemeente, gecombineerd met de goede sfeer, de natuur, zee, strand en gastronomie. Met deze eindejaarscampagne willen we mensen graag aanmoedigen om te kerstshoppen in Knokke-Heist. Vele grote namen uit het topsegment pronken hier met een flagshipstore. Verschillende topmerken kozen voor onze badstad. Deze prestigemerken, gecombineerd met de persoonlijke touch van de lokale handelaars, maken van Knokke-Heist het paradijs voor fashionista’s. Hier vindt u dan ook gegarandeerd uw perfecte feestoutfit! Knokke-Heist heeft ook tientallen leuke winkeltjes vol unieke en originele geschenkjes voor onder de kerstboom. Alle winkels zijn ook open op zondag, en dat niet alleen tijdens de eindejaarsperiode, maar het hele jaar door.

Comments are closed.